Inlägg
arlanda

Rest and Fly – Billigt & Behändigt Boende

Ett av de få hotell som nästan alltid är fullbokat flera veckor i förväg är Rest and Fly på Arlanda. Det är inte svårt att förstå varför då hotellet erbjuder extremt prisvärt boende mitt på terminalen. När man kan bo billigare och närmare än andra hotell – varför välja annat boende? Som med alla hotell har Rest and Fly även fördelar och nackdelar.

Nackdelarna är även dess fördelar. Detta är ett hotell där fokus ligger på små enkla rum som är sköna att sova i men som inte är till för längre vistelse. De familjer som vill njuta av en hotellvistelse, packa upp resväskorna och hänga upp saker i garderoberna bör leta sig mot annat boende. De sällskap som däremot kommer med kabinväskor och inte har så mycket packning med sig kan mycket väl välja detta hotell. Rulla in kabinväskan i rummet och sov några timmar innan planet går. Är det vad man förväntar sig av vistelsen så har man kommit helt rätt.

Priset bättre än bekvämligheten

Priserna hos Rest and Fly är satta per rum och börjar på 695kr per natt. Det är ett billigt pris men det går även att hyra per timme om det bara är någon timme till att planet ska lyfta till nästa destination.

Bästa priset blir helt klart om fyra personer delar på ett rum med fyra sängar. Priset är då 895kr vilket betyder ett pris för varje person på 223,75kr vilket är långt under vad man betalar på hotell i övriga Stockholm. Men då ska man komma ihåg att det är två olika saker som jämförs. Ett klassiskt hotell bjuder på relativt stora rum, badrum och bekvämligheter. Morgonen njuter man av nere på frukostbuffén och kvällen i hotellets källare där exempelvis bastu och träningslokal finns.

På Rest and Fly kan man glömma dessa bekvämligheter. Det handlar om att vila sig och att flyga vidare – precis som namnet säger.

Är det stora familjen med den stora packningen som ska på resa – fundera på ett bekvämare alternativ. I alla fall om plånboken tillåter. Är det ett mycket billigt boende som efterfrågas eller om du är på resande fot med enbart din ryggsäck som kompanjon – boka på Rest and Fly. Men gör det i god tid.