Inlägg
Billiga ungdomshotell på Rhodos

Billiga ungdomshotell på Rhodos

Varje år reser tusentals svenska ungdomar till Rhodos för att roa sig med fester och bad. I staden hittar man den skandinaviska bargatan som är omgiven av populära hotell i varierande prisklasser. Att hitta ett boende som uppfyller alla krav och ändå håller ett lågt pris är inte alltid enkelt. Vassilia Hotel, Svea Hotel och Hotel Africa är tre av Rhodos ungdomshotell som är billiga och håller en bra standard.
Vassilia Hotel

Vassilia Hotel är ett fräscht budgethotell som passar perfekt för en vistelse med mycket fester. Rummen som städas dagligen är utrustade med luftkonditionering och kylskåp. Fri wi-fi ingår och personalen är otroligt trevlig.

Hotellet tillåter förfester med hög musik och det är inga problem att bjuda med sig nyfunna vänner upp på rummet. Det ingår dessutom en fantastisk frukostbuffé. Med bargatan runt hörnet är Vassilia Hotel ett idealiskt boende för festande ungdomar.
Svea Hotel

Med gångavstånd till bargatan och Windy beach har Svea hotel blivit ett populärt boende för unga turister. Hotellet som öppnade under 2015 är nyrenoverat och svenskägt. Rummen är moderna och håller en bra standard.

Hotellet tillåter förfester och hög musik fram till 23-tiden. Personalen har sällan invändningar till att man tar med sig folk på rummet. I närområdet finns stränder och prisvärda restauranger. Svea Hotel är ett passande boende för ungdomar som vill ha god kvalité till ett bra pris.

 

Hotel Africa

Letar man efter ett boende där man kan vila upp sig efter en spännande dag på Rhodos gator och få en god natts sömn är Hotel Africa ett bra val. De har fräscha rum, trevlig personal och ligger alldeles intill bargatan. Frukostbuffén är gratis och i lobbyn finns fri wi-fi.

Rummen har luftkonditionering och på taket hittar man en takterass med en härlig utsikt. Hotellet ligger nära stränder och andra sevärdheter. Det är inte tillåtet med förfester och störande musik. Man får heller inte ta med sig folk på rummet som inte är gäster på hotellet. Hotel Africa är alltså ett mycket bra alternativ för turister som vill ha närhet till uteliv och bad, men samtidigt vill ha möjligheten att dra sig tillbaka under kvällen utan festande grannar.