Inlägg

Ny blogg om billiga hotell!

Det finns otaliga bloggar om lyxiga hotell men när det gäller att hitta billigare varianter finns det inte mycket att läsa. Det är väl helt enkelt inte lika kul att skriva om lite billigare hotell. men just detta kommer vi ändra på här på hotellformule1.se. Vi kommer kontinuerligt att skriva om billiga hotell som vi besökt. Vi fokuserar på hotell i Sverige men kommer även skriva om en del utländska fynd.

billiga hotell

Foto Copyright: Sky Run

I Stockholm finns det en massa billiga hotell. Många är svåra att upptäcka, titta på bilden i detta inlägg som ett exempel. Den enda skyltningen som detta hotell har är en liten bricka med hotellnamnet precis vid en vanlig port till ett bostadshus vid St Eriksplan. Ingen flashig entré, inga stora skyltar, ingen personal redo att hjälpa dig med väskorna. Detta hotell heter som du ser Vasa Park Hotell och du hittar det centralt i Stockholm vid St Eriksplan. Det ligger precis i utkanten av det populära bostadsområdet Atlaskvarteren. Bor du här har du nära till massor av bra restauranger och pubar. Bland annat hittar du en av mina favoritrestauranger här. Det är RAW som jag pratar om som har en underbar sushimeny men även en grym tonfisk.

Även om Vasa Park Hotell är billigt håller det helt ok standard och läget är som sagt fantastiskt bra. Det finns även ett parkeringsgarage under hotellet så om du anländer med bil har du inga problem att parkera. Anländer du med flyg är det inga problem heller då Flygbussarna stannar bara en minut från hotellet. Kan det bli bättre? Just pågår renovering på hotellet så om du är sugen på att göra ett besök rekommenderar jag att du väntar en månad till för då ska allt vara klart och du kan njuta av ett uppfräschat Vasa Park Hotell.