Inlägg

Hotell i Strömstad

Strömstad är en vacker sommarstad på västkusten – Sveriges egen Riviera. Här äter du fantastisk fisk och himmelsrika skaldjur så färska du bara kan få dem. Du njuter av natursköna omgivningar i inspirerande skärgårdsmiljö, havsutsikt och härliga aktiviteter. För den golfintresserade finns exempelvis en av Sveriges bästa golfbanor att tillgå. Under golfveckan kan du antingen ställa upp och tävla eller bara njuta av spelet från kanten som åskådare. När du sett det bästa av staden fungerar den som en utmärkt utgångspunkt för vidare utflykter på den vackra västkusten. Härifrån tar du dig till magiska platser som Koster, Nord-Långö och Skagerack. Givetvis finns det flera härliga hotell att välja mellan och vill du se dem alla kan du besöka sajten Hotell Strömstad och läsa mer om alla stadens hotell.

Laholmen Hotell

Laholmen Hotell är ett inbjudande och vackert hotell på bästa läge. boka hotell i StrömstadHär bor du som önskar avnjuta en exklusiv vistelse i Strömstad. På det eleganta hotellet blir du bortskämd med service i världsklass, bra mat och magnifik havsutsikt.

Hotell Krabban

Hotell Krabban är ett litet och bra beläget hotell i vackra Strömstad. Det har endast 12 rum och känns rakt igenom genuint, varmt och inbjudande. Det lilla trähuset ger just den pittoreska känslan många söker efter på västkusten.

Källviken Hotell & Vandrarhem

Här på Källviken Hotell & Vandrarhem är omgivningen bländande vacker. Beläget alldeles intill havet erbjuder det tre badstränder, grill på berget och makalös havsutsikt. Här finns både hotell och vandrarhem vilket gör att det passar alla storlekar på reskassan.