Inlägg
hotell skansen

Hotel Skansen – Med annorlunda möten

Vissa åker till ett hotell för att vara för sig själv några dygn. Andra åker dit för att träffas och umgås. Det sista gäller inte minst när företag anordnar Kick Off, föreläsningar eller planeringsdagar. För de som har ett stort fokus på att mötas är Hotel Skansen ett mycket bra alternativ.

Svenska Möten

Hotell Skansen är ett av de hotell i Sverige som är anslutna till ”Svenska möten”. Det betyder att hotellet är svanenmärkt samt att det uppfyller ett speciellt klassificeringssystem som krävs. Med andra ord är hotellet ett perfekt hotell för exempelvis konferenser och personliga möten.

Att möta och att mötas

Utöver både stora och små möteslokaler så har Skansen fokus på de mer annorlunda mötesformerna.

Hotell Skansen erbjuder ”kreativa mötesmodeller” som de själva uttrycker sig på hemsidan. Måste en konferens hållas kring ett avlångt bord där en White board är placerad vid bordets ena kortända? Nej, inte enligt detta hotell i alla fall. De erbjuder tre helt unika modeller där deltagarna på kursen kan mötas.

Walk & Talk: Gå två och två under en skön promenad på 15-20 minuter. Gå vid strandkanten eller i närheten av hotellet. Oavsett finns här en hel del inspirerande miljöer. Kom sedan tillbaka och dela med dig av åsikter och tankar med resten av gruppen.

Kallbadhuset: Sitt i poolen och diskutera framtiden för företaget eller brainstorma i bastun. Ett skönt sätt att arbete och slappna av samtidigt.

Saccosäckar: Om det är en liten mindre grupp erbjuder hotellet en härlig grupp av saccosäckar. När världens första saccosäck skapades 1968 (The Sacco) blev det en succé just för att de var skapade utifrån ett helt nytt tänk. Och det är väl vad brainstorm handlar om. Våga tänk nytt, tänk om och tänk öppet. Utnyttja saccosäckens historia som grund för kommande idéer.

Besök hotellet på www.hotelskansen.se