Inlägg

Connect Skavsta

Connect Hotel Skavsta är ett hotell i Nyköping som passar alla typer av resenärer, från familjer och par till ensamresenärer och affärsresenärer. Hotellet har totalt 145 rum av olika storlekar och med olika standard. Från så kallade Quick Sleep-rum som passar den budgetmedvetne upp till businessrum med egen balkong. Därför är Connect Hotel Skavsta ett populärt val för den som letar efter ett billigt hotell. Quick Sleep-rummen har plats för 1-4 personer och är enkla, men bekväma. De är möblerade med våningssängar. Dusch och WC finns i korridoren. Frukost ingår i priset.

Strategiskt läge nära flygplatsen

flygplats i NyköpingHotellet har ett mycket bra läge vid Skavsta flygplats utanför Nyköping. Det är bara 75 meter från hotellet till terminalen. Närheten till flygplatsen har inspirerat hotellets design och inredning. Hotellets korridorer har fått sina namn efter olika destinationer och har också olika teman med färg och design utifrån varje respektive tema. I hotellet finns en lounge där man kan beskåda flygplanens avfärd och ankomst till flygplatsen.

Med miljön i fokus

Connect Hotel Skavsta är ett av Sveriges mest miljömedvetna hotell. Man har tagit hänsyn till miljön i såväl små detaljer som stora beslut när man byggde hotellet. Uppvärmningen sker med berg- och solvärme. Frukosten är till största delen tillagad av ekologiska råvaror och det finns ekologiskt kaffe med lättare förtäring tillgängligt i lobbyn dygnet runt. Hotellet är helt rökfritt. Det finns tillgång till trådlöst internet i alla hotellrum och i lobbyn. På hotellet finns ett relaxrum samt en bastu.