Inlägg

Åbyvägens hotellrum

Åbyvägens hotellrum erbjuder ett billigt boende som ändå ligger mycket centralt. Hotellet ligger i Mölndal, som i sin tur ligger strax utanför Göteborg.

Personligt och trivsamt

boka ett hotell i MölndalÅbyvägens hotellrum är inget stort hotell i Mölndal. Men de erbjuder ett personligt, trivsamt och framförallt ett billigt boende. Man kan välja mellan enkelrum och dubbelrum. Enkelrummen kostar från 395 kronor och dubbelrummen från 495 kronor. Alla rum har teve samt trådlöst internet. Det finns också kaffe och te ständigt tillgängligt, helt gratis. Hotellet har ingen egen restaurang, men man har tillgång till hela stadens utbud alldeles utanför dörren. Dessutom finns tillgång till ett fullt utrustat kök på hotellet, ifall man vill laga sin egen mat. Detta gör också att hotellet är mycket populärt bland veckopendlare och långtidsresenärer som vill hålla kostnaderna nere så långt det är möjligt.

 Mycket goda kommunikationer

Från Åbyvägens hotellrum har man möjlighet till mycket goda kommunikationer. Hotellet ligger precis intill Åby Travbana. I själva verket är den till och med synlig från hotellet, så nära är den. Just utanför hotellet hittar man också bussar och spårvagn inom gångavstånd. Med dessa kan man snabbt och enkelt ta sig raka vägen in till centrala Göteborg på en kort stund. Har man bil så finns en gratis parkering precis utanför hotellet. Med bil tar man sig till Göteborg på max 10 minuter. Avståndet till Landvetter flygplats är 2,5 mil och med taxi tar det inte mer än 20 minuter att åka från hotellet till flygplatsen. Söker man ett trevligt och billigt hotell så är Åbyvägens hotellrum därför ett mycket bra alternativ till alla centrala, men dyra hotell inne i Göteborg.